Sport

2012.11.27. 23:04

Fallabda: várakozáson felül

Dunaújváros - Sportszerű légkörben zajlott le a fallabda-csapatbajnokság IV/A osztályának elsô fordulója Dunaújvárosban.

Agárdy Csaba

A viadalon öt csapat vett részt, Szegedről, Szombathelyről, Székesfehérvárról, Budapestről és természetesen Dunaújvárosból. A tizenegy egy együttesből álló IV/A osztály másik hat csapata Budapesten mérte össze erejét.

A dunaújvárosi Duna-Fitt SE várakozáson felül teljesített, hiszen mindhárom ellenfelét kiegyensúlyozott játékkal győzte le. A hazai csapat ellen felei sorrendben a szombathelyi Öntöde SE III. gárdája, majd a Szegedi-Tisza SE II. csapata, végül a székesfehérvári Alba-Török SE IV. csapata volt.

A Duna-Fitt SE mindhárom ellenfelét 3-1-re verte meg.

A dunaújvárosi csapatban Kosztolányi Dániel, Bodor Gábor, Kovács Róbert, Pintér László és Lehoczky Attila szerepelt. Fotó: Amatőr felvétel

A csapat jó teljesítményt nyújtott, akik közül végig kiemelkedően játszott Kosztolányi Dániel és Bodor Gábor.

Az év utolsó hazai fallabda eseményét december 16-án rendezik meg a Duna-Fitt Sportcentrumban. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, a II. Head-Duna-Fitt Újvárosi Faldöngetés amatőr versenysorozat haramdik fordulójának küzdelmeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!