Sport

2011.08.16. 17:31

Hatalmas volt a lendület a Dab-Sapa meccsen

Székesfehérvár - Felkészülési mérkőzést játszott a Dunaújváros nationalligás jégkorong-csapata a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatával kedden délután.

Agárdy Csaba

Dab.Docler -Sapa Fehérvár Farm 4-2 (0-0, 0-2, 4-0)

Székesfehérvár, 100 néző. Vezette: Varjú, (Kész, Márkus).

Dab.Docler: Sevela (Kiss T.)  Hegyi, Pozsgai, Azari (1), Galanisz, Papp V. (1) , Kiss D., Hüffner, Somogyi (1), Vaszjunyin, Szappanos 2, Lencsés, Jobb (1), Mestyán, Pavuk, Kiss Á. 1, Nagy R., Erdélyi P., Gröschl 1, Virág T., Szabados. Edző: Szakács Ferenc.

Sapa Fehérvár: Pleszkán (Vég)  Hetényi P., Meretei, Balogh, Soltész, Hajós (1), Reiter, Kiss Dávid, Németh A. 1, Varga, Kovács V., Németh Á., Farkas, Dósa, Tóth A. 1, Árkovics, Maklári, Tóth G., Kóger (1), Erdélyi T., Horváth D. Edző: Kóger István.


A dunaújvárosiak egy hete Székesfehérváron edzőtáboroznak, így első felkészülési mérkőzésüket Fehérváron játszották le a Sapa farmcsapata ellen. A jelek szerint a két együttes között nincs úgymond edzőmérkőzés, mindkét csapat hatalmas lendülettel vetette magát a küzdelembe. A játékosok rengeteget korcsolyáztak, sok volt az ütközés: kimondottan élvezetes volt a játék, figyelembe véve, hogy a találkozót augusztus közepén rendezték meg, így a csapatok még nem voltak sokat jégen. Az első két játékrészből a fehérváriak, akik a jegyzőkönyv szerint idegenben játszottak, jobban jöttek ki, mivel 2-0-ás előnyt szereztek. A befejező húsz percben viszont a dunaújvárosiak négy gólt lőttek, és ezzel fordítani tudtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!