lehet pályázni

2021.09.12. 19:00

Letelepedési támogatás Dunaföldváron

duol.hu

Dunaföldvár Város Önkormányzata letelepedési támogatást (továbbiakban: támogatás) nyújt Dunaföldvár város közigazgatási területén belül (kül- és belterületen egyaránt) a legalább víz, villany, csatorna közművel és útcsatlakozással ellátott

  • önálló helyrajzi számon nyilvántartott új lakás (alapterület legfeljebb 80 m2), családi ház (lakáscélú hasznos alapterület legfeljebb 150 m2) építéséhez,
  • használt lakás (alapterület legfeljebb 80 m2), vagy családi ház (lakáscélú hasznos alapterület legfeljebb 150 m2) a kérelem benyújtását megelőző három éven belül történt vásárlásához – ide értve az egyenes ági rokonok közötti ajándékozással vagy örökléssel hozzátartozótól szerzett ingatlant is -, beleértve olyan családi ház vásárlását is, amely lebontásra ítélt, és az épület elbontását követően a terület közművesített építési telekként szolgál.
  • A letelepedési támogatás igénybevétele iránti kérelmet írásban a Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal Hatósági és Szociális Irodáján (továbbiakban: Hivatal) lehet benyújtani, a Hivatal által biztosított/ honlapra feltöltött kérelem nyomtatványon, a kérelemben foglaltak valódiságát alátámasztó iratokkal, mellékletekkel együtt. A kérelmen feltüntetett és ahhoz csatolt igazolások 30 napnál nem lehetnek régebbiek.

    Mivel az I. fordulóban a tárgyévi költségvetésben rendelkezésre álló költségvetési keret nem került teljes mértékben felhasználásra, így II. fordulóban a tárgyév szeptember 15. napjától legkésőbb október 15. napjáig az I. fordulóra érvényes szabályok figyelembe vétele mellett kérelmet nyújthatnak be azok a feltételeknek megfelelő kérelmezők is, akik 2021. május 15. után szerezték a támogatandó ingatlant.

    A fenti határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

    További információkért kattintson ide.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!