Rendőrségi

2013.12.23. 08:13

Zsebtolvajt fogtak Székesfehérváron

Zsebtolvajt és szabálysértőt fogtak el a rendőrök Fejér megyében - az elmúlt 24 óra eseményei.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra vasárnap délelőtt érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, a Palotai úton lévő bevásárlóközpontban lopás történt. Egy nő volt az, aki egy vásárló táskájából ellopta pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították P. Csilla 46 éves helyi lakost. A nőt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei vasárnap délelőtt Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruházban intézkedtek tulajdon elleni szabálysértés miatt. Egy 30 éves dunaújvárosi nő egy 2 és fél literes festékdoboz vonalkódját leszedte és átragasztotta egy 10 literesre, majd azzal a pénztárhoz ment. Ott azonban a pénztárosok észrevették a csalást és értesítették a Rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások a nőt elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók meghallgatták és megindították ellene a szabálysértési eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!