Rendőrségi

2012.10.30. 08:49

Elfogások a megyében

Fejér megye - Eltiltás ellenére járművet vezető és elfogató paranccsal körözött személyek is kézre kerültek hétfőn.

duol.hu

Székesfehérváron a Balatoni úton vontak ellenőrzés alá a járőrök október 29-én egy személygépkocsit és annak csőszi sofőrjét. A sofőr adatai ellenőrzése során az intézkedők megállapították, hogy ellene a PKKB elfogató parancsot bocsátott ki. A férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányság épületébe.

Az Ybl Miklós utcában egy pápai lakos által vezetett autót állítottak le közúti ellenőrzésre a járőrök. Az autót vezető férfiról megállapították, hogy a Pápai Városi Bíróság két határozatában is eltiltotta a járművezetéstől, ennek ellenére vett részt a forgalomban. A pápai sofőrt szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség.

Egy 42 éves dunaújvárosi nőt az ercsi rendőrök igazoltatását követen fogtak el október 29-én késő délelőtt. A nőt a Buda Környéki Bíróság kereste elfogatóparanccsal.

Egy 35 éves, szintén dunaújvárosi nőt Dunaújvárosban, a Szabadság utcában fogtak el. A nővel szemben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, illetve az Érdi Rendőrkapitányság rablás miatt bocsátott ki elfogató parancsot. Az elfogott nővel szemben a további intézkedést az érdi nyomozók fogják megtenni.

Iváncsán, a Hegysor utcában elfogató parancs alapján fogott el egy férfit a körzeti megbízott. Az elfogott férfit garázdaság és könnyű testi sértés miatt kereste a Székesfehérvári Városi Bíróság, illetve a Budai Központi Kerületi Bíróság tartózkodási hely megállapítása miatt bocsátott ki vele szemben elfogató parancsot. A férfit bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság keddi krónikájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!