Rendőrségi

2010.12.09. 16:51

Előzetesbe került a gyilkos férfi

A székesfehérvári városi bíróság csütörtök délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte azt az újvárosi férfit, aki hétfőn leszúrta a feleségét.

Gallai Péter

A rendőrség a gyilkosság után őrizetbe vette a gyanúsítottat, s kezdeményezte előzetes letartóztatását is. A bíróság ennek a kérelemnek adott helyt csütörtökön. A férfit jelenleg emberöléssel vádolják, annak esetleges minősítésével még megvárják a szakértői jelentéseket.

Mint lapunk megírta: férj és feleség vitája végződött halálos késeléssel hétfőn délelőtt a Váci Mihály utcában. Tette után a férfi maga telefonált a rendőrségre, a kiérkező járőrök a holttest mellett találták. Mint kiderült, sem a férfi, sem a nő nem lakott a lépcsőházban, a harmincegy éves asszony ott takarított, amikor negyvennégy éves férje utánament. A végzetes szúrások végül az alagsorban érték az asszonyt, a helyszínelő nyomozók a kést is megtalálták a tett színhelyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!