szponzorált tartalom

2019.07.17. 10:32

Komplex precíziós kivizsgálás

Napjainkban rohamosan és folyamatosan fejlődik, specializálódik az orvostudomány. Így ahhoz, hogy egy Páciens számára a legoptimálisabb kivizsgálás és kezelés megvalósulhasson gyakran nemcsak egy szakorvosi javaslat, hanem több terület szakembereinek az egyeztetett állásfoglalása és kivizsgálási, kezelési terv javaslata szükséges.  

CMC Déli Klinika

A CMC Déli Klinika által biztosított kivizsgálási vagy kezelési terv megvalósításában a páciens állapotától, panaszaitól, beteségé(i)től függően több szakterület specialistája is résztvesz. A kivizsgálási terv ennek köszönhetően rendkívül pontos diagnózis felállítását, valamint több szempontnak is megfelelő kezelési terv kidolgozását teszi lehetővé. Mindezek mellett pedig további előnyei is vannak, ugyanis a páciensek számára maximálisan kényelmes megoldás, pénzt és időt takaríthatnak meg vele, valamint nagyobb biztonságot is nyújt a számukra.

A komplex, precíziós vizsgálatok első lépcsője egy személyre szabott állapotfelmérés. Ezután következik a napjaink legkorszerűbb diagnosztikai eszközeivel történő kivizsgálás, amelyet vezető szakértők végeznek.

Precíziós ultrahang vizsgálat

Hazánkban legelsőként a CMC Déli Klinika biztosított magán finanszírozott precíziós ultrahang vizsgálatokat. Ezekkel a vizsgálatokkal lehetőség van a kóros elváltozások korai és sokkal pontosabb felfedezésére, köszönhetően többek között a mesterséges intelligenciával támogatott döntéshozatalnak is.

A CMC Déli Klinikára telefonon is, de akár online is tudnak időpontot foglalni. Ezt követően pedig biztosan egy szakmailag professzionális “csapat” segítségével történik a kivizsgálás és a kezelés is, kiemelt specialistáik új szintre emelik a pontos diagnózis felállítását.

Az itt elérhető ultrahang diagnosztikát nemzetközi szinten is a legkorszerűbbek között tartják számon, amely technológiai és klinikai áttörést is biztosít a diagnosztikában. Az alkalmazott, speciális monokristályos technológiájának (S-VUE) köszönhetően kiváló képminőséget biztosít (felbontás és leképezési mélység tekintetében is).

Az ultrahang vizsgálatok nagy részéhez nem szükséges semmilyen előkészület, abszolút fájdalommentes, maximálisan biztonságos és megbízható, valamint kortól függetlenül elvégezhető. A páciensnek mindössze szabaddá kell tennie a vizsgálandó testrészét. Az egyetlen kellemetlenség a vizsgálat során a testrészre kent hideg ultrahang gél lehet.

A CMC Déli Klinikán kiváló szakmai múlttal és széles körű tapasztalattal rendelkező, elismert specialisták dolgoznak, így biztosan jó kezekbe kerül, bármilyen panasszal is fordul a klinikához. Több mint 50 szakrendelésen állnak a betegek rendelkezésére Budán. Hitvallásuk a személyre szabott gyógyítás, és mindezt magas szakmai színvonalon, empatikus módon, rendkívül komplexen és gyors ellátás keretében végzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában