szponzorált tartalom

2018.12.12. 08:12

Mivel lepjük meg a férfiakat karácsonykor?

Nagyon nehéz feladat minden évben minden szerettünknek kitalálni azt, hogy mivel lepjük meg őket karácsonykor. Még időben vagyunk, hogy adjunk néhány ötletet, és megkönnyítsük a beszerzésüket is!

Vannak azok a férfiak, akikkel könnyebb dolgunk van. Ők azok, akik kerek-perec megmondják, hogy mit szeretnének, mire van szükségük. Na ők a praktikus típusba tartoznak. Aztán vannak azok, akik azt szeretnék, hogy csak együtt legyen a család. Ez egy fokkal több támpont azokhoz képest, akik azt mondják, hogy nekik nem kell semmi.

Közös élmények!

Tehát azok, akik azt szeretnék, hogy együtt legyen a család, nekik lehet csak igazán élményeket „adni”. Nekik a minőségi idő számít igazán, nem a tárgyi ajándék. Gondoljuk át, hogy mit szeretnek csinálni, miben lelik örömüket, ami tevékenység! Főzés? Akkor jöhet egy főzőtanfolyam vagy különlegesebb ételkészítési workshop, esetleg egy menő lakásvacsora!

Akik utazni szeretnek, nekik kézenfekvő, hogy valamilyen úttal lepjük meg őket! Akár egy téli kirándulás a hegyekben, vagy síelés. Egynapos kiruccanás Bécsbe, vagy egy hosszabb út, ha belefér a büdzsébe.

Jöhet a kényeztető masszázs, wellness-nap, privát mozizás... az ötletek tárháza végtelen! A lényeg, hogy tudjon kötődni hozzá valahogyan a megajándékozandó családtagunk vagy barátunk.

A tárgyi ajándékok

Vannak azok az emberek, akiknek a szeretetnyelve az ajándékozás. Tudjuk, hogy ők biztosan örülnek a meglepetéseknek. Már csak ki kell találnunk mi legyen az, főleg, ha arra a kérdésre, hogy mit szeretnének, azt válaszolták: „semmit!”, „mindenem megvan”, „ne költsél rám!”.

Először is az ő esetükben is gondoljuk át, hogy miket szeretnek csinálni, mivel töltik legszívesebben szabadidejüket, esetleg azt, hogy mire van szükségük. Ha ezt összegyűjtöttük, akkor jöhetnek a konkrét ajándék ötletek férfiaknak gyűjtőoldal!

Kezdőktől a haladókig

Ha férfi családtagunk autóőrült, akkor máris megvan a kategória. Egy szuper fűthető ülésborító különösen jól jön télen, vagy egy autós kávéfőző, ha épp sokat vezet munkájából adódóan.

A fiatalabb fiúk is biztosan nagyon nagy becsben tartják mindazt, ami az első. Például az első szerszámoskészlet, amelyet az édesapjuktól kapnak, vagy épp az első zsebkésük, bicskájuk, amit az első igazi túrázás követ, amihez máris kapcsolódhat sok minden más eszköz is. Túrahátizsák, fejlámpa, iránytű... és az egész család is bevonható a kalandba. Az idősebbeket meglephetjük egy klasszikus táskarádióval, vagy egy különlegesebb ébresztőórával, de egy bicskának ők is biztosan örülnének!

A főzés szerelmesivel könnyebb dolgunk van. Az edényektől, a borhűtőn és a háztartási gépeken át a grill eszközökig sok-sok mindenből választhatunk. Akik barkácsolni szeretnek, őket egy különlegesebb barkácsgéppel, multigéppel is meglephetjük, vagy akár a kerti munkákhoz kapcsolódóan például egy robotfűnyíróval.

Reméljük, hogy ezek az ajándék ötletek már jó kiindulási alapot jelentenek, hogy megtaláljuk a férfiak szívét is megdobogtató meglepetéseket. Rendeljük meg őket most, hogy karácsonykor a fa alatt biztosan ott lehessenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában