Női kézilabda

2015.10.11. 17:41

Könnyedén nyertek a magyarok

Karjaa – A szlovákok legyőzése után a magyar női kézilabda-válogatott könnyedén nyert vasárnap a finn csapat otthonában is az Európa-bajnoki selejtező második körében.

Gallai Péter

A két Dunaújvárosi Kohász játékossal – Bulath Anita, Triscsuk Krisztina – felálló együttes végül 38-25-re győzött. A mieink a szünetben még csak három góllal vezettek, majd a második félidőben nagyobb sebességre kapcsolva végül simán nyertek, Triscsuk öt, Bulath három gólt lőtt a meccsen.

Németh András szövetségi kapitány: – Nehéz volt motiváltnak maradni a mérkőzés során, hiszen tudtuk, hogy jobbak vagyunk, szerettünk volna gyakorolni. Az első félidőben olyan hibákat követtünk el, amelyeket nem engedhetünk meg magunknak. Szünet után komolyabban vettük a meccset és sikerült is jobban játszani. Felhívtam a lányok figyelmét arra, hogy egy országot és egy komoly kézilabda-kultúrát képviselnek. Amatőr színvonalú Finnországban a kézilabdázás, elsősorban a körülmények, és úgy tűnik, joggal tartottam attól, azt hisszük, hogy az ellenfél is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!