Női kézilabda

2015.04.13. 17:38

Argentína válogatottja ellen lép pályára a Kohász

Dunaújváros - A szünetnek vége. Pénteken kezdődik a rájátszás a Ferencváros ellen, a fővárosban.

Jankó Árpád

Tehát elérkezett az az idő, amikor a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata számára ismét tétmérkőzés következik. Ezen a héten pénteken a fővárosban játssza le a Ferencváros vendégeként az első rájátszásos mérkőzést. Nem túlzás, ha azt mondjuk, képtelenség az edzőknek ennyi holtidővel tűzben tartani a vasat.

Mátéfi Eszter szakvezető és segítője, György László is mindent kitalált, hogy komoly felkészítő meccsek nélkül hasznosan töltsék el ezt a hosszú szünetet.

Végre mérkőzés - időkérésen Mátéfi Eszter eligazítása (Fotó: Ady Géza)

- Négy hét óta nem volt bajnoki találkozónk. Igyekeztünk erőnléti edzéseket, egyéb taktikai, technikai gyakorlatokat is beiktatni az edzésekbe. Munka volt, dolgoztunk folyamatosan, és meglátjuk majd hogy pénteken az otthon játszó, magasan esélyes Ferencváros ellen mire leszünk képesek. Egy valamire mégis jó volt a szünet: meggyógyultak a betegeink és a kisebb sérüléssel bajlódók. Triffa Ágnes, a műtéten átesett kapusunk pedig már a rehabilitációját végzi - foglalta össze a jelenlegi helyzetet a csapat vezetőedzője.

Kedden viszont egy érdekesnek ígérkező mérkőzést is játszik a Kohász. A székesfehérvári együttes vendége, Argentína válogatottja érkezik Dunaújvárosba egy edzőmérkőzésre. A találkozó 15 órakor kezdődik, amire várja a csapat a szurkolóit.

A ferencvárosiak elleni párharc pedig április 22-én, szerdán (18 óra) folytatódik itthon a Dunaújváros Sportcsarnokban a második találkozóval. Egy esetleges harmadik mérkőzés időpontja, amelyet szintén Dunaújvárosban rendeznének meg április 25-e, szombat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!