Cuki vagy ciki?

2018.12.04. 18:30

Így kényezteti a kishercegeket Katalin édesanyja

Csak ritkán megy el a palotába, ám az unokák sokszor meglátogatják nyugat-londoni otthonában.

Carole Middleton arrives for the wedding ceremony of Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and US actress Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018. (Photo by Gareth Fuller / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Gareth Fuller

Édes vagy feleslegesen fényűző az a szokás, amivel Katalin hercegné édesanyja kényezteti az unokáit? Carole Middleton évekkel ezelőtt úgy döntött: nem szeretne celebbé válni, s inkább csak a háttérből figyeli lánya hercegnéskedését – írja a Borsonline.

Csak ritkán megy el a palotába, ám az unokák sokszor meglátogatják nyugat-londoni otthonában. Már négy kisgyerkőc boldogítja: Katalin három gyereke: György, Sarolta, Lajos, valamint Pippa két hónapos kisfia. Artúr. A nagymama mindig házi sütivel várja őket, karácsonykor pedig extra meglepetés fogadja a lurkókat, akiknek külön-külön szobájuk van a villában.

Mindannyiuk szobájába egy-egy fenyőfát állítok, amit aztán ők maguk díszíthetnek fel, így az a fa csak az övék, az ő ízlésüket mutatja – árulta el Carole.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!