hirdetés

2018.03.01. 06:00

Használt autó Belgiumból? Mi sem egyszerűbb ennél! (szponzorált tartalom)

Ha elvárásaink országspecifikusak, amikor használtautó vásárlásról van szó, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen ma már az internet siet a segítségünkre és pár kattintás után már böngészhetjük is a legjobb állapotban lévő autókat kedvenc nyugat-európai országunkból. A legnépszerűbb behozatali országok között kiemelt helyen szerepel Belgium, hiszen az ott használt autóként árusított személygépjárművek, furgonok és teherautók minősége a hazai újakéval vetekszik.

A Belgiumból származó autók általában jó állapotban vannak, még akkor is, ha sok kilométer van már a motorjukban. Az ottani új gyártású autóárak ugyanis sokkal kedvezőbben alakulnak, mint kis hazánkban. Az ottani életszínvonalról és fizetésekről nem is beszélve. Így arrafelé nem számít luxusnak, ha 1-3 év után már lecserélik a gyártósorról nemrég legördült autócsodáikat. Szerencsénkre, a legtöbb ilyen jó autó valamilyen flottában vagy használtautó kereskedőnél végzi, így mi is bármikor megszerezhetjük.

Így lehet a legegyszerűbben használtautót vásárolni Belgiumból

Egy nemzetközi megoldás siet a használtautó viszonteladók segítségére Magyarországon. Mára ugyanis már magyar nyelven is elérhető az az online aukciós adatbázis, ahová naponta több mint 2000 minőségi használt jármű kerül fel személygépjármű, teherautó és furgon kategóriákba.

Akár alkatrészenként van szükségünk egy sérült járműre, akár a tovább értékesítés az elsődleges cél, a CarsOnTheWeb.com biztosan tökéletes megoldást kínál számunkra is.

A kizárólag autókereskedéseket, autó flottákat, lízing cégeket és autóbérléssel foglalkozó vállalkozásokat tömörítő COTW garanciát vállal az ott megjelenő aukciós hirdetésekre. A regisztráció ugyanis átvilágításhoz kötött, így minden céges adatra szükség van. A feladott hirdetéseket pedig ellenőrzik, valóságtartalmát igazolni kell az autó papírjaival és állapotát is a kárjelentő lappal. Így a vásárló biztosan azt fogja kapni, amit az oldalon lát.

Online autós aukciókkal juthatunk leggyorsabban belgiumi autókhoz is!

Regisztráció után már böngészhetünk a több ezer használtautó között. Szűrhetünk árra, állapotra, márkára, típusra, megtett kilométerre, de még a sebességváltó fajtájára is. A találati listán aztán akár az országot is kiválaszthatjuk, hogy milyen távolságból éri még meg számunkra importálni autókat.

Az aukció fő opciója pedig minden regisztrált tag előtt nyitva áll. Másodpercek alatt adhatjuk meg az összeget, hogy számunkra mennyit ér az adott autó.

A sikeres licitálás után már csak az összeg kiegyenlítése és a szállítás van hátra, hogy csodálatos állapotban lévő használtautónk a saját kínálatunkat bővítse.

A COTW oldalán vásárolt autók biztosan jó befektetések lesznek és felvirágoztatják majd a használtautó kereskedésünket. Aki még nem próbálta, az bátran hagyatkozzon azon tapasztalt kereskedők véleményére, akik nap, mint nap innen töltik fel árukészletüket. Az aukciós formának köszönhetően az árakra sem lehet panaszunk, hiszen mind autóért csak annyit kell kifizetnünk, amennyit az megér számunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!