Laza

2008.11.22. 03:29

)Sportriportereink igazi aranyköpései

Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd. (Hajdú B. István)A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla. (Vitray Tamás)És most 22-es számmal beá ...

nincs nev

Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd. (Hajdú B. István)A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla. (Vitray Tamás)És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos. (Vitár Róbert)Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Vitár Róbert)Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az előző akciót és tizenegyes újra. Azaz, bocsánat, az előző ismétlése volt. (Vitár Róbert)Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom, mi van a hátára írva. (Vitár Róbert)És most következzék a meccs! A riporter Faragó, de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. István közvetíti. (Faragó Richárd)És góóól! Nem, oldalháló. Góóól! Oldalháló! (Gundel-Takács Gábor)Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom, ez nem is Zidane. (Knézy Jenő)És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy Jenő az olimpián)11:11 a Fotex javára. (Gulyás László)A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Zoltán)Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy Jenő a meccs végén)És most kiállították az egész csapatot! Ja nem, sorcsere. (Vitár Róbert egy jégkorongmeccsen)Az embernek tátva marad a szeme. (Gulyás László)Hatalmasak ezek a belga játékosok, szinte betöltik az egész képernyőt. (Knézy Jenő)Nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot... (Csisztu Zsuzsa)Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére. (Hajdú B. István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!