Kultúra

2007.10.29. 03:26

Új klub indul az MMK-ban hamarosan

Dunaújváros (szt) - November 5-én Rejtvényfejtő klub indul a Munkásművelődési Központban. Minden érdeklődőt várnak, akit érdekel a rejtvényfejtés.

Szabó Szabolcs

Több évtizede kisközösségek kialakulásához, majd fennmaradásához biztosít feltételekek a város művelődési háza. A Munkásművelődési Központ ezúttal a Rejtvényfejtők klubjának létrehozásához nyújt segítséget. Vass Gyuláné nyugdíjasként arra gondolt, hogy rajta kívül még jó néhány hasonló szenvedéllyel vesznek kézbe keresztrejtvényeket, s miért ne lehetne a közös hobby csoportos élmény. Kovács Rózsa, a Ház programszervezője tovább gondolta az elképzelést, s azon van, hogy ne csupán felnőtteknek, hanem gyerekeknek is biztosítsa ezt a szórakozási lehetőséget. Addig is november 5-én, hétfőn délután 4 órától az MMK földszinti 11. termébe az alakuló ülésre várják azokat a felnőtteket és gyerekeket, akik érdeklődnek a klub iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!