Kultúra

2013.04.18. 17:20

Pénteken Pedagóguskoncert

Dunaújváros - Tizennyolcadik felvonásához érkezett a város kulturális életének egyik legszimpatikusabb rendezvénye, a Pedagóguskoncert.

Szabó Szabolcs

A városban dolgozó zenepedagógusok és formációik ezúttal is az evangélikus templomban lépnek fel, a remélhetően népes és adakozó kedvű közönség előtt. A pénteken  este hat órakor kezdődő koncerten fellépnek  a Móricz és Széchenyi iskola tanárai, a Quintia együttes, a Sándor Frigyes Zeneiskola pedagógusai: Mészáros Melinda, Tótin Katalin, Tótin István, a Saxofon Bird Band, a Viadana Kamarakórus, a Wesley-Da Capo Művészeti Iskola pedagógusai: Kurina Laura és Matolcsi Katalin, a Dolce Kamarakórus. A jótékonysági koncert bevételét a szervezők és a fellépők ezúttal is a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának ajánlják fel. A rendezvény szervezője a Móricz iskola, fővédnöke pedig Szabóné Sáfár Ilona, a kórház ápolási igazgatója. Jegyek kaphatók a Móricz iskolában, a kórház gyermekosztályán és a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!