hatékony beavatkozások elismeréseként

2019.07.10. 16:00

Új konyhai felszerelések a tűzoltóságokon

A tűzoltói hivatás, a szolgálatban eltöltött idő, a gyors reagálás és a megye mentő tűzvédelme terén végzett hatékony beavatkozások elismeréseként konyhai kisgépeket, felszereléseket és sporteszközöket adományozott a szabadegyházai Hungrana Kft. Fejér megye hivatásos tűzoltó-parancsnokságainak.

FMKI

 

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

A felajánlást Bor Anikó, a vállalat HSE szakértője és Egerszegi Zsuzsanna tűz- és robbanásvédelmi vezető adta át a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, valamint a dunaújvárosi és a sárbogárdi parancsnokhelyettesek körében július 9-én a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A felajánlásért Szerencsésné Nagy Mária tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott gazdasági igazgató-helyettese mondott köszönetet és kiemelte, hogy az adományból a megye mindhárom – a székesfehérvári, a sárbogárdi és a dunaújvárosi – hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs is részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában