hasznos

2018.02.02. 09:14

Jó lesz figyelni: közérdekű információk

Pekarek János

A Magyar Posta tájékoztató napja

Dunaújváros Kihelyezett tájékoztató napot rendez a Magyar Posta Zrt. február 5-én a polgármesteri hivatal A épületének földszinti dísztermében dél­előtt fél tíztől. A cég munkatársakat keres: logisztikai küldemény feldolgozót, csomagkézbesítőt, gépjárművezetőt,

Ebösszeírás a hónap végéig

Dunaújváros Módosította az ebösszeíró adatlapok leadásának határidejét az önkormányzat: 2018. február 28-ig tehetik ezt meg a kutyatulajdonosok, levélben vagy a polgármesteri hivatal portáján, vagy elektronikus úton. Aki ezt elmulasztja, állatvédelmi bírságot kaphat. Az önkormányzat nem tervezi ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.

Áramszünet lesz az Apáczai úton

Dunaújváros Áramszünetet tart a szolgáltató E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. február 7-én reggel 8 órától várhatóan déli 12 óráig az Apáczai Csere János utca 7. számú lépcsőház lakásaiban és az épület földszintjén lévő vállalkozásoknál, üzletekben. Az áramszünetre a hálózatfejlesztési munkálatok miatt van szükség. A jelzett időben még aggregátort sem szabad a hálózatra kötni az adott helyen anélkül, hogy öt nappal hamarabb bejelentették volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában