Kisapostag

2016.05.02. 15:15

Kisapostagi iskola: bravúros eredmény!

Kevesen vannak és összevont évfolyamba járnak, de például szépen írnak és szépen is olvasnak...

Pekarek János

Íme, a kisapostagi szépírók és szépen olvasók (balról): Kulik Dóra, Molnár Eszter, Farkas Boglárka, Sós Benedek, Sós Brigitta (Fotó: Amatőr)

Kiváló eredményeket értek el a kisapostagi alsó tagozatos, négy összevont évfolyamos általános iskolai tagozat diákjai április 28-án, anyaiskolájuk, a baracsi Széchenyi iskola Széchenyi hetének zárásaként megrendezett szépíró és szépen olvasó versenyén. Kulik Dóra (1. osztály) a szépírók versenyében arany minősítést szerzett. Farkas Boglárka (1. osztály) ugyancsak a szépírók között bronz minősítést kapott. A 3. osztályos Sós Brigitta a szépen olvasók között 2. helyen végzett. Molnár Eszter (1. osztály) szintén második lett az olvasási versenyen. Sós Benedek (1. osztály) oklevelet kapott részvételéért a versenyen a szépen olvasók vetélkedésében. Ezzel a kisapostagi iskola (mondhatni: létszámarányosan) valószínűleg utolérhetetlen eredményt produkált!

A tagintézménybe ugyanis összesen tizenhárom diák jár: közülük öt nyert!

Címkék#kisapostag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!