az elmúlt 24 óra hírei

2019.10.11. 10:00

Jogsi nélkül Pusztaszabolcson, kábítószerrel Dunaújvárosban

Dunaújvárosban kábítószer birtoklása miatt, továbbá Pusztaszabolcson eltiltás hatálya alatti járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Dunaújvárosban, a Váczi Mihály utcában 2019. október 10-én délután a rendőrök előállítottak egy helyi lakost, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A nála tartott házkutatás során a nyomozók kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a 18 éves férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás során a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék kábítószer-hatóanyagtartalmát.

Pusztaszabolcson, a Rákóczi utcában ellenőriztek a rendőrök 2019. október 10-én délután egy Ford típusú járművel közlekedő 52 éves mendei lakost, akit a Dunaújvárosi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltott. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol eltiltás hatálya alatti járművezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában