Gyanúsítottként hallgatták ki

2022.05.27. 15:00

Áruházi szarkát fogtak a rendőrök Dunaújvárosban

A járőrök Székesfehérváron, a Seregélyesi úton intézkedtek 2022. május 26-án délután egy 59 éves sárkeszi illetőségű lakossal szemben, akiről megállapították, hogy néhány órával korábban Sárkeszi belterületén, a Dózsa György úton közúti közlekedési balesetet okozott. Mivel a férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök légalkoholmérő berendezést alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket jelzett, ezért a további mintavételt követően elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőeljárást kezdeményeztek ellene, írja a police.hu.

Dunaújvárosból, a Kenyérgyári úton található áruházból lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. május 26-án késő délután. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 26 éves ercsi illetőségű nő az üzletből ruházati termékeket tulajdonított el, majd megpróbált fizetés nélkül távozni a helyszínről, azonban az üzlet alkalmazottja észlelte a bűncselekményt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a tolvajt. Az egyenruhások a nőt a helyszínen elfogták és előállítását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!