16°
17°
11°

A Dunaújvárosi Acélbikák számára befejeződött a bajnokság

Dunaújváros - Nem sikerült szépen a búcsú. A Dunaújvárosi Acélbikák utolsó MOL Liga mérkőzésükön vereséget szenvedtek csütörtök este.

Dunaújvárosi Acélbikák – SC Csíkszereda 3-6 (1-2, 0-3, 2-1)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 350 néző. Vezette: Wolf, Gangel, Abonyi, Berger.

DAB: Lajcs – Lencsés, Magosi, Milan, Peterdi, McCann 1 – Hruby, Dörök, Szepessy M. (2), Borbás (1), Léránt (1) – Kedves, Mátyásy (2), Szepessy B., Revák 2, Odnoga – Pál. Edző: Lee Gilbert.

Csíkszereda: Ruczuj – Ozols (1), Papp (1), Tambijevs 1 (4), Dyadyushko 2 (1), Berlev (2) – Salló 1, Antal 1 (1), Moldován 1, Bíró T. (1) – Orbán, Sofron Á., Farkas (1), Rokaly – Geréb, Okos. Edző: Artur Otiabrev.

A találkozó előtt a csíkszeredaiaknak még esélyük volt a rájátszásba jutásra, a dunaújvárosiaknak azonban már matematikailag sem volt esélyük arra, hogy az első hatba kerüljenek..

Ennek ellenére a dunaújvárosi hokisok keményen küzdöttek, időnként jól is játszottak, de ami az egész évben kísérte őket, a helyzetkihasználással komoly gondok voltak. Sajnos a szezon végére a szurkolók is elfogytak, nem volt jó érzés dunaújvárosiként azt tapasztalni, hogy a vendégdrukkerek hangosabbak, mint a mieink.

De ne legyünk elégedetlenek, hiszen abból induljunk ki, hogy a szezon előtt abban sem lehettünk biztosak, hogy lesz Dunaújvárosnak első osztályú jégkorongcsapata. Szerencsére volt, és van is – bizakodjunk.Legolvasottabb

1
Holttestet találtak a dunaújvárosi Kikötő-öbölben
2
A dunaújvárosi uszodában forgatott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence
3
Feltörtek egy dunaújvárosi lángosost
4
Több helyen áramszünet lesz pénteken Dunaújvárosban!
5
Végső búcsút veszünk Ősze Józseftől
Davis-kupa
Belgiummal játszik a férfi teniszválogatott
női Bajnokok Ligája / 16 perce
Budapest rendezi a 2019-es döntőt
Budapesten a Groupama Arénában rendezik két év múlva a női Bajnokok Ligája döntőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) beszámolója szerint.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *id. TAMANKÓ FERENC* 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, pénteken 11 órakor lesz a daruszentmiklósi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PRIBÉK LÁSZLÓNÉ* életének 64. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 25-én 13 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VUKOV IRÉN* 88 éves korában megtért őseihez. Temetése 2017. szeptember 22-én 10 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
fifika / 37 perce
Leutánozta a gazdi hangját, így rendelt neten egy papagáj
kuriózum / 1 órája
Látta már a világ egyetlen albínó orángutánját?
rainbow six / 1 órája
Halálos frissítést kapott egy Playstation 4 játék
Gyógyszer / 1 órája
Vesztésre állunk a kórokozókkal szemben
Sérül a testi épséghez fűződő joguk / 2 órája
A székelyek szerint szükséges a medvevadászat
Felfedezés / 2 órája
Rájöttek, honnan került oxigén a Föld légkörébe