Jégkorong

2013.04.10. 17:48

A tizedik helyen végeztek

Befejeződött szerdán a serdülő jégkorongozók bajnoksága.

Agárdy Csaba

A Dab.Docler HK csapata a kilencedik helyért játszott, és végül tizedik lett. Két csoportban rendezte meg a szövetség a bajnokságot. Az A-ban nyolc, a B-ben hét csapat szerepelt. A dunaújvárosiak az alapszakaszt a B-csoportban a negyedik helyen fejezték be, és ezt a pozíciójukat a középszakaszban és megőrizték. A rájátszásban azután végül a kilencedik-tizedik helyért játszhattak a Pesterzsébeti HK ellen.

A Dab.Docler kétszer is kikapott, így végül Szakács Ferenc együttese a tizedik lett.

Dab.Docler _ Pesterzsébet 1-7 (1-2, 0-4, 0-1)

DAB: Sági _ Horváth Botond, Hegyi, Makovics 1, Horváth Bálint, Tóth, Gebei, Bogó, Vinkler, Horváth M., Albert, Kalmár, Lőczi, Éberhardt. A mai mérkőzésen: Pesterzsébet DAB 10-3 (3-1, 5-1, 2-1). A dunaújvárosiaktól sokkal jobb helyezést nem nagyon lehetett elvárni, mivel elég lyukas korosztályról van, ami annyit jelent, kevesen vannak. Sokszor, mintahogy a helyosztón is, három sort sem tudott kiállítani Szakács Ferenc. A döntőt a MAC összesítésben 3-2-re nyerte meg az Ifj. Ocskay Gábor ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!