Ingatlan

2024.03.17. 16:00

Pihenjen a Csór-Iszkai szőlőhegyen

Duol.hu

Találtunk egy csodálatos örökpanorámás hétvégi házat a kínálatban. A kétszintes, 32 m2-es ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik elmenekülnének a napi stressz elől és maguk mögött hagynák a gondokat. A 12 m2-es teraszról ráadásul olyan varázslatos a panoráma, hogy mi egészen hosszú órákat, napokat is elnézelődnénk itt.

 

“Csodálatos Örökpanorámás Hétvégi Ház Csór Iszka-szőlőhegyen

Csór Iszka-szőlőhegyen kínálunk eladásra egy varázslatos örökpanorámás hétvégi házat. Ez a kétszintes, 32 m2-es ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnének elmenekülni a mindennapi élet stresszétől, és maguk mögött hagyni a gondokat.

Az alsó szinten egy 12 m2-es terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. Az emeleten pedig egy részben fedett, 3 m2-es teraszon élvezheti a lenyűgöző panorámát. Itt tartózkodva teljesen elfelejti a mindennapi problémákat, és egyszerűen csak élvezheti a természet szépségét.

Az ingatlan alsó szintjén található egy kényelmes helyiség, amelyben helyet kapott egy konyha, egy raktár és egy WC. A ház alsó szintje és a terasz járólapozott, míg a szobában és a tető részén laminált padló található.

Jelenleg nincs víz, gáz vagy csatorna a telepen, azonban van lehetőség egy fúrt kút kialakítására, amely a vízellátást biztosítja az új tulajdonosnak.

Az ingatlanhoz tartozó telek 1804 m2 nagyságú, amely két részre oszlik. A 1248 m2-es kert és gazdasági épület kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a kertészkedésre. A maradék 556 m2 gyümölcsös rész, amely kellemes sétákra csábítja az új tulajdonost.

Az ingatlan övezeti besorolása szerint Kertes mezőgazdasági terület Mk-1 jelű övezet (Csór-Iszkai-hegy területe). Ez a besorolás számos előnyt kínál az építésre vonatkozóan:

a) A telek beépítettségének mértéke legfeljebb 10% lehet.

b) Az épület szabadon álló módon építhető.

c) Az előkert legalább 6 m, fekvő telek esetében legalább 3 m széles kell legyen.

d) Az oldalkert legalább 3 m széles legyen.

e) Az épületmagasság legfeljebb 6,0 m lehet.

f) Állattartó telep nem létesíthető a területen.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!