21°
10°

Napi horoszkóp – A Skorpió legyen előrelátó!

A mai napon igazán jó lesz a Kos környezetében tartózkodni.

Kos (március 21.–április 20.) – A mai napon igazán jó lesz az ön környezetében tartózkodni, és ön is örömmel kezdeményez beszélgetéseket majd másokkal. Szerelmével és üzletfeleivel is könnyen megérteti magát!

Bika (április 21.–május 20.) – Talán újra kellene értékelnie az elképzeléseit, mert kicsit elrugaszkodottak a földtől. Azonban hiszi vagy sem, egyik régi vágya a mai nap folyamán mégis teljesülni fog!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy apróságnak tűnő dolog fészkelte be magát a fejébe és nem hagyja nyugodni. A legjobb pillanatot is képes elrontani. Ahhoz, hogy önfeledt lehessen, el kellene ezt engednie!

Rák (június 22–július 22.) – Ma nagyon gyorsan és pontosan intézi majd az ügyeit, de eközben talán túlságosan is gépiesen viselkedhet az emberekkel. Hallgassa meg a problémáikat és könnyebben megérti őket!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Rengeteget dolgozik, és a munkakedve valamiért nem a régi. Ugyan az eredményein ez nem látszik, de valamin változtatnia kellene, mielőtt teljesen kiég!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valaki igazán elbűvöli majd a mai nap folyamán, azonban a kedves szavak mögött önös érdek húzódik. Ne hagyja, hogy játsszanak önnel, ne ugorjon egyből fejest!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Legjobb barátja igazán közel áll önhöz, senkiben sem bízik meg jobban, mint benne. Olyan helyzetbe kerülhet ma, amikor barátja teljes mellszélességgel fog kiállni ön mellett.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma valamennyi pénz állhat a házhoz, amit mindennél jobban várt. Fontos, hogy most gondolkodjon kicsit előre is és tartalékoljon. Legyen előrelátó!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Olyan információk birtokába juthat, amelyekkel jelentősen megkönnyíthetik az életét. Viszont nem biztos benne, hogy mennyire lenne sportszerű felhasználni a hallottakat.

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki a környezetében rosszban sántikál és ön előtt nem is tudja sokáig takargatni a titkolnivalóját. Ebben a dologban feltétlenül a megérzéseire hallgasson.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nap tökéletes lehetőségeket kínál a jó csapatmunkára. Szervezői készsége a csúcsán lesz, míg lehengerlő stílusával bárkit maga mellé tud állítani majd!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem lehet tovább húzni, eljött az idő, hogy bizonyos dolgokat lezárjon. Nem szabad keseregnie, hiszen, mint tudja, minden vég egy új kezdet is egyben!


Legolvasottabb

1
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
2
Baleset történt a Vasmű úton!
3
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
4
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
5
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
London
Nagyszabású kiállításon emlékeznek az első Harry Potter-kötetre
készpénzkímélő megoldás / 18 perce
Bővült a bankkártya-elfogadóhelyek száma
Rendkívül sikeres a tavaly indított bankkártya-elfogadóhely telepítési program.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
A DH EGYPERCESE / 23 perce
Idilli kép keltette békesség avagy a lopás
PEKAREK JÁNOS
késő nyár / 38 perce
Jó reggelt, Dunaújváros!
GALLAI PÉTER
SEBESSÉGELLENŐRZÉS / 1 órája
Itt számíthat traffipaxra pénteken Fejér megyében
police.hu
ereklyék / 2 órája
Elárverezik Elvis házát és Mary Poppins ernyőjét
avatás / 8 órája
Átadták a Zentai Magyar Kamaraszínház új termét
baleset / 8 órája
Két autó karambolozott Dunaújváros külvárosában
police.hu