Horoszkópok

2017.07.18. 15:48

Napi horoszkóp - A Nyilasra pozitív meglepetések várnak

Az Ikreknek ma a szokásosnál is változékonyabb hangulata lesz.

KOS (március 21.-április 20.) - Kicsit szétszórtabbá válik, nem megy elsőre semmi sem. Ma lehetőleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ha most nincs is módjában minden tartozását kiegyenlíteni, készítsen részletes ütemtervet, és tartsa is magát ahhoz! Ha átláthatóbbá válnak a pénzügyei, attól ön is megnyugszik.

IKREK (május 21.-június 21.)- A Vénusz az Ikrek jegyében áll, és a Hold is ideért. Időzítse a találkozókat délelőttre. A hangulata a szokásosnál is jóval változékonyabb, ingadozóbb. Nehezen találja a helyét; itt se jó, meg ott se jó.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ne akarja ráerőltetni az akaratát másokra, mert ezzel most csak ellenkező hatást ér el A többiek épp az ellenkezőjét fogják csinálni annak, amit kér. Jobb, ha ma csak saját magára számít!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma olyan gyorsan száguldanak a gondolatai, hogy a munkatársai nem is tudják követni. Így aztán bár ön nagyon hatékony, nehéz ma önnel együtt dolgozni. Fokozottan ügyeljen a mondatai egyértelműségére!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Nagyszerű időszak ez az újító ötletei, tervei megvalósítására. Ön igazi szervező zseni, és erre a képességére ma igen nagy szüksége is lesz. Ha szükséges, kérjen segítséget!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Jupiter kedvezőtlen fényszögben van a Plútóval. Nem biztos, hogy a most kötött megállapodásokat be fogja tartani a másik fél. Főleg az ingatlanszerződésekkel legyen óvatos!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Skorpió jegyével, sajnos ma is megmarad a kellemetlen hangulat. Azt sem tudja, hogy hol áll a feje, annyi a tennivalója.

NYILAS (november 23.-december 21.)- A Hold az Ikrek jegyében áll, a mai nap néhány pozitív meglepetést tartogat az ön számára! Váratlan utazási lehetőség, kisebb nyeremény, nem várt fizetésemelés.

BAK (december 22.- január 20.) - A fontos ügyek még kérdőjelesek, bizonytalannak lát mindent, és nehezen kerül pont a feladatok végére Ha majd a Hold jegyet vált, ön ismét nyugodtabb lesz, és lazábban intézheti majd a dolgait.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás önt csöppet sem vigasztalja. Gyors eredményekre vágyik, de sajnos hiába, muszáj még türelmesnek lennie néhány napig!

HALAK (február 21.- március 20.) - Önre hárul a szerep ismét, hogy rendet tegyen a káoszban Ön kiválóan megoldja a problémákat, de idegesíti, hogy mindig önre marad a neheze - jogosan dühös!





Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!