Horoszkópok

2015.01.29. 16:19

Napi horoszkóp - A Nyilas ne kapkodjon, főleg a szeterelemben ne tegye!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Kissé türelmetlen napja lehet, és nehezen tud majd koncentrálni. Mégis fontos szerep hárulhat önre! Már akkor sokat segíthet egyik barátján ma, ha meghallgatja.

Bika (április 21.–május 20.) – Képtelen felülkerekedni az önre zúduló nehézségeken. Hiába minden próbálkozás, egész egyszerűen, mintha mindig újabb és újabb probléma jönne. Higgye el, lassan elül a vihar!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy véli, minden a legnagyobb rendben, azonban egy régebben a szőnyeg alá söpört probléma még gondokat okozhat. Elébe kellene mennie a dolognak!

Rák (június 22.–július 22.) – Kisebb kellemetlenségekre számíthat szívügyekben, előfordulhatnak csalódások. Szerencsére semmi komoly, hamar túlteszi majd magát rajtuk!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – A feszültségek és a fáradtság ellenére kellemes nap vár önre, főleg akkor, ha képes lesz félretenni a munkát egy kicsit és lazítani az este folyamán.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Amikor már majdnem minden veszve van, váratlanul segítséget kap valakitől. Nem tudja mire vélni, attól tart, hogy majd ezt viszonoznia kell!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon szép célokat tűzött ki maga elé, amikhez körömszakadtáig tartania kellene magát. Most kell rákapcsolnia, már a célegyenesben van!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Valaki a környezetében egy kicsit furcsán viselkedik önnel. Megbántotta az illetőt, de nem hitte, hogy ennyire komolyan vette az élcelődését. Itt az idő bocsánatot kérni!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ön hajlamos lehet embereket túlidealizálni. A szerelemben viszont nem szabad kapkodni, hagyni kell a dolgokat a saját medrükben folyni.

Bak (december 22.–január 20.) – Azt hitte, hogy rábízhat valakire egy komolyabb feladatot, de kiderült, hogy saját magának kellett volna elintéznie. Tegye helyre az ügyet!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Ön és párja között odáig fajult a dolog, hogy még az is megfordult a fejében, hogy véget vet a kapcsolatnak. Érdemes lenne átgondolni a dolgot!

Halak (február 21.–március 20.) – Van, hogy valami nem hoz sikert az első alkalommal. Ilyenkor nem szabad megfutamodni, hanem még egyszer neki kell feszülni a dolognak!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!