Horoszkópok

2014.07.14. 12:18

Napi horoszkóp - Az Ikrek ne akarjon egyszerre mindent

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Indokolatlan feszültség lesz ma úrrá önön, egész nap majd felrobban, és nem igazán tudja az okát. Talán mégis van valami a háttérben, amiről egyszerűen nem akar tudomást venni?

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! A mai napja szóljon a pihenésről, a relaxálásról és a meditálásról. Csak akkor tudja átlátni az életét, ha csend veszi körül, zajban nem képes gondolkodni.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ne akarjon egyszerre mindent, akarjon mindig egy kicsit kevesebbet, és akkor észrevétlenül is többet fog kapni. Nem anyagiakban, hanem lelkiekben – ami sokkal fontosabb önnek!

Rák (június 22–július 22.)
– A Rák különös érzékenysége révén ma rájön egy olyan dologra, amitől felborulhat a lelki egyensúlya. Ne hagyja magát elsodortatni, higgye el, nem jött még el a világvége.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Ha valóban változtatni akar a hibáin, akkor legelőször is tartson egy önvizsgálatot, vallja be magának a nemszeretem dolgait is. Utána kezdődhet a gyógyulás.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Nem érdemes apró dolgokon összevesznie azokkal az emberekkel, akiket különben pedig nagyon szeret. Tud ön nagyvonalú is lenni, legyen a mai napon is az.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Egyre inkább nem érzi jól magát a bőrében, főnöke ugyanis olyan dolgokat vár el ma öntől, amihez egyáltalán semmi kedve sincs. Most azonban nincs választási lehetősége!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Egy különleges családi eseményre készülődik ma a Skorpió, ám elfelejt egy fontos dolgot, amit utólag már nem lehet pótolni. Amit tenni tud, az a mély hallgatás.

Nyilas (november 23–december 21.)
– A Nyilast ma kellemetlenség érheti, úgy gondolja, hogy a barátja cserbenhagyja őt. Ám ez közel sincs így, a látszatra ne adjon, mert hamarosan kiderül az igazság.

Bak (december 22–január 20.)
– Vegye sokkal könnyedebben az életét, ne görcsöljön a múlton, a nehézségeket kihívásnak, a kockázatot pedig kalandnak fogja fel – ez a csillagok mai üzenete a Baknak.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Bármennyire is nehéz ma egyedül viselnie a fájdalmát, ne teregesse ki a magánéletét a barátainak, mert ebből később kellemetlenségei lehetnek. Idővel elmúlnak a rossz érzések.

Halak (február 21–március 20.)
– Ma este ne üljön a négy fal között, kapcsolódjon ki, menjen moziba a barátaival, vagy hozassanak pizzát és nézzenek meg közösen egy jó filmet. Csak egyedül ne legyen! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!