Hírek

2013.08.17. 07:32

Több baleset is történt az M7-esen

Szabadbattyánnál négy, Polgárdinál két jármű ütközött szombaton reggel, később Székesfehérvárnál és Martonvásárnál történt baleset. A forgalom sűrű, de a haladás már folyamatos.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság


Az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalán, a 30-as kilométerszelvényben Martonvásár közelében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2013. augusztus 17-én 11 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött, a motor vezetője sérülést szenvedett.

A sérült járművek a leállósávban vannak, ezért az autópályán nincs forgalomkorlátozás, de a sűrű forgalom miatt kisebb torlódás alakult ki. A kocsisor mindkét sávban lassan, de folyamatosan halad a Balaton irányába.

9 óra körül Székesfehérvárnál történt koccanás

Újabb anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya a Balaton felé vezető oldalán. A koccanás most a 62-es kilométerszelvényben a Székesfehérvár melletti szakaszon 2013. augusztus 17-én 9 óra körüli időben történt. Személyi sérülés nincs, de a sérült gépkocsi a belső sávban áll, ami miatt a forgalom csak a külső és a leálló sávon haladhat. A forgalom feltorlódott ezért amíg a műszaki mentés nem történik meg érdemes ezt a szakaszt kikerülni. Az autópályáról le lehet hajtani a Székesfehérvár–Agárd csomópontnál az 56-os kilométernél és vissza lehet térni a 63 kilométerszelvényben lévő Székesfehérvár Centrum csomópontnál.


Reggel Szabadbattyánnál és Polgárdinál történt két baleset

Reggel két baleset történt az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán. Szabadbattyánnál négy, Polgárdinál két jármű ütközött. Az autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Szabadbattyáni csomópont után négy személygépkocsi ütközött. Az autópálya 77-es kilométerszelvényében, Polgárdi előtt két személygépkocsi ütközött. A balesetekben személyi sérülés nem történt. A sérült autók a leállósávon állnak, de a balesetek miatt torlódás alakult ki, ezért a Balaton irányába közlekedőknek érdemes kerülő utat választani. Aki a Balaton északi partjára utazik, Székesfehérvárnál lehajtva a 7-es és 8-as elkerülő úton, majd a 8-as úton Veszprém, Balatonfüreden keresztül érheti el úticélját. Aki a Balaton déli partjára utazik, Székesfehérvárnál lehajtva a 7-es és 8-as elkerülő úton, majd a 7-es úton Polgárdiig haladva visszatérhet az autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!