Hírek

2009.09.05. 11:27

Ez aztán a tanévkezdés!

Dunaújváros - Így kell kezdeni a tanévet - diákszemmel bizonyosan. Az Aranytű Szakiskola tanulói a héten kirándultak, és hajótúrán vettek részt.

Szigeti Sándor

Nem kicsit irigykedünk az Aranytű Szakiskola tanulóira. A szeptember első hetében szokásos mogorva iskolakezdés helyett kitolták számukra pár nappal a vakációt. Szerdától ugyanis iskolanapokon vettek részt, jobbnál jobb programokkal. 

A csapatépítő tréning során voltak kézműves foglalkozások, és a Szórád Márton Általános Iskolában működő szakiskola diákjai bebarangolták Pentelét. 

Megnézték a kovácsmúzeumot, ellátogattak Pentelei Molnár János szűlőházába, és természetesen a Móder Rezső-féle zenélő szoborparkban is megjáratták a kalapácsokat. 

A sulinapokat tegnap sportos kirándulás zárta a Szalki-szigeten. A fiatalok számos vetélkedőn tehették próbára ügyességüket, és egyórás dunai hajókiránduláson is részt vehettek.

A szakiskolában burkoló, szabó, és házvezetőnői szakmákat oktatnak. A száz tanulóból huszonöten gólyák .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!