Hírek

2006.08.03. 02:29

Épül a körforgó

Dunaújváros (szb) - A figyeltemetlen, megszokott rutinjuk szerint vezető autósokat könnyen érhető meglepetés a 6-os út vasútállomásnál található szakaszán. Építik a körforgalmat, emiatt kicsit kaotikussá vált a forgalmi rend.

Mórocz Zsolt

A Budapest felől, Pécs irányából érkezőket nem a megszokott csomópont várja már a 6-os út dunaújvárosi, vasútállomásnál található leágazásánál. A csomópont átépítését megkezdék a szakemberek, ugyanis az M6 becsatlakozása miatt körforgalmasítják a régi kereszteződést. Az építkezés miatt egy a vasútállomás irányába benyúló terelőutat építettek ki. A városból a 6-os felé érkezőt a régi út előtt mintegy tíz méterrel stop tábla figyelmezteti a megállásra, a tábla viszont meglehetősen alacsonyan található, így a megszokott rutin szerint vezető sofőr könnyen a 6-os úton találhatja magát análkül, hogy felmérte volna a forgalmi körülményeket. A meglehetősen keskeny terelőútnál éppen ezért nem árt vigyázni!Ön vajon körültektően vezet?!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!