Hírek

2009.07.31. 02:28

Elkiabáltam a sikert?

A gyorsreagálásúak ma már ki se mentek a helyszínre.

Boda András

A gyorsreagálásúak ma már ki se mentek a helyszínre... - olvasónk hangja kissé rezignáltnak tűnt a telefonban, így hát gyorsan megnéztük, nem tévedett-e, immár a délutáni ellenőrzésen is túl vagyunk, így be kell látnunk, nem... Lyuk-sorozatunk tehát folytatódik, ha néhány hónappal ezelőtti felvetéseinket nem számoljuk, akkor is a harmadik résznél tartunk - ha így megy tovább, lassan, de biztosan beelőzzük Rambót.

Pedig tegnap olyan szépnek tűnt minden - boldogan nyomdáztam az Elintéztük -pecsétet az oldalra: ma viszont újra rá kellett döbbennem, élünk, ahol, működnek a dolgok, ahogy. És azt is megmondom: csak azért sem hívogatom a hivatalt/szolgáltatót/bárkit - sajnálom, egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy egy csatornafedél helyreállítása hónapokon át kell tartson. Legközelebb tehát akkor jön a Lyuk IV., ha kész. Ha 2020-ban, hát 2020-ban. Uff.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!