Hírek

2016.05.30. 16:17

Játszótérfrissítés a Duna-parti Tagóvodában

Dunaújváros - Hétfőn a gyerkőcök mozgalmas beavatási szertartásával avatták fel a Duna-parti Tagóvoda egyik új mászókáját.

Az ütéscsillapító aljzatot szponzor ajánlotta fel a játék alá, hogy a picik biztonságosan használhassák a többfunkciós mászókát. Abaffy Lászlóné tagóvoda vezető köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy ebben a tanévben nagyon sok eszközzel gazdagodott óvodájuk, árnyékolókat tudtak beszerezni, hogy a tűző nap ellen védekezzenek. A mászóka mellé még egy rugós játék is gazdagítja az udvarukat, így sokkal több mozgáslehetőséget tudnak a gyermekeiknek biztosítani.

Felkérte Gyenes Józsefné intézmény vezetőt, hogy a szalag átvágásával adja át a gyerekeknek a játékokat. Ovis módra ünnepelték meg az átadást, illetve a gyermeknapot. A nagycsoportosok zenés tornával kedveskedtek a vendégeknek és a gyerekeknek, majd arcfestés, ugrálóvár, fagyizás gazdagította a programot.

Az ajándék esőnek még nem lett ezzel vége, hiszen minden csoport kertészkedős készletet és labdát kapott a gyermeknap alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!