Hírek

2015.08.06. 07:06

Verekedés Dunaújvárosban és Soponyán

Az elmúlt 24 órában történt.

Dunaújváros, Görbe utcába hívtak rendőri segítséget 2015. augusztus 5-én délután verekedéshez. Az intézkedő járőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 22 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 52 éves férfit. A bántalmazó férfit a rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Soponya, Petőfi utcából érkezett bejelentés verekedésről a rendőrségre 2015. augusztus 5-én este. A rendőrök egy 23 éves soponyai férfival szemben intézkedtek, aki a gyanú szerint a családjával bérelt házban összetörte a berendezést, majd 23 éves testvérének eltörte az orrát, aki őrjöngését akarta megfékezni. A férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy az dühítette fel, hogy otthonában a televíziót nem tudta beállítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!