Hírek

2014.12.04. 17:50

Adomány Déneséknek: a jó hír az, hogy sok a csatlakozó!

Baracs - Tovább folytatódik akciónk, és olvasóinknak köszönhetően egyre jobban halad!

Pekarek János

Még mindig zajlik a Dunaújvárosi Hírlap segélyakciója, amelynek keretében Dénes Imrének és családjának próbálunk támogatást adni. Olvasóink jóvoltából úgy tűnik, hogy akciónk sikeres lesz!

Dénesék baracsi házának tetőszerkezete tavaly november 11-én leégett. A tűzbe veszett minden, ami a házban és annak padlásán volt. A tüzet valószínűleg az okozta, hogy a kéményvizsgáló ajtócska nyitva maradt feltehetően a kéményseprő hagyta úgy. A szerencsétlenséghez elég volt egy kipattanó szikra.

A baracsiak négyszázezer forintot és bútorokat, edényeket, ruhákat adtak össze a tűz után Déneséknek. A biztosító nem fizetett. A ház falait azóta fekete nejlonfólia fedi.

Mióta megírtuk, milyen kilátástalannak tűnő helyzetbe került a Dénes-család (a három fiú közül kettő már el is költözött hazulról), azóta olvasóink: magánemberek, vállalkozók, politikusok több mint hétszázezer forintot adtak össze az új tető felépítésére. Érkeztek természetbeni felajánlások is: betonvas, beton, bontásból származó tetőcserép, fuvar, raktározás, segédmunka, mérnöki felmérés.

Akciónk folytatódik: a DH számlájára átutalt pénzzel mindenki segíthet a szerencsétlenül járt családnak háztetőhöz jutni! A felajánlott összegeket semmilyen más célra nem lehet felhasználni, csakis a tetőépítéshez!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!