Hírek

2013.10.15. 10:25

Foltvarrók találkája Rácalmáson

Mindenkiben megvan az alkotás tehetsége, amit saját örömére, lelki békéjére kamatoztathat, vallja Arnóczky Ilona a rácalmási Cikkcakk Foltvarró Klub vezetője.

Körmendi Erzsébet

Ennek szellemében jó hangulatú közös varráson látta vendégül a tagokkal közösen a társklubok foltvarróit múlt szombaton. Ilus szerint sokan gondolják azt, hogy nincs türelmük a varráshoz, rohannak egész nap, és a tempó a vérükben van, nem tudnak elmélyülni, kikapcsolni. Aztán leülnek a társaságba, elkészítik az első patchwork blokkot, és elragadja őket az alkotás heve, minden vágyuk, hogy egy terítővé álljanak össze a blokkok...

A foltvarrás mindenkinél valahogy így kezdődik.

A cikkcakkosok által szervezett szombati közös varráson ötvenöten voltak, egy kellemes délelőttöt töltöttek el együtt, új technikákat tanultak, beszélgettek. Szívesen jönnek Rácalmásra, mert mindig jó a buli, hangsúlyozták. Ezúttal Adonyból, Dunaújvárosból, Ercsiből, Nagyvenyimről, Dunaföldvárról, Mezőfalváról, Erdőkertről voltak vendégek, és azt mondták: szívesen jönnek jövőre is, a Cikkcakk tizenöt éves jubileumi varrására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!