Hírek

2013.08.10. 07:34

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Késsel kérte vissza a tartozást, elfogták a rendőrök - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

feol-duol

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra péntek délután 16 órakor érkezett bejelentés mely szerint Dunaújvárosban a Martinovics utcában egy ott lakó férfit egy ismerőse késsel fenyegetve akart arra kényszeríteni, hogy tartozását megadja. A férfi azonnal hívta a rendőrséget, amire a támadó elmenekült. A kiérkező járőrök azonban a fenyegetőzőt felkutatták, elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki önbíráskodás bűntett kísérlete elkövetése miatt.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei péntek délelőtt 10.00 órakor Bicskén a Szent István úton   igazoltattak egy  férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök O. Sándor 32 éves nagyegyházai lakost ezért elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!