Hírek

2012.11.24. 09:29

Ittas sofőrök és kerékpárosok - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Ittas vezetők és kerékpárlopás - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

duol.hu

Ittas vezetők

Etyeken az Óvoda utcában intézkedtek a bicskei járőrök egy 52 éves férfivel szemben pénteken, aki gépkocsijával közlekedett. A férfinél alkalmazott alkoholszonda 0,02 mg/l értéket mutatott, ezért ellene közigazgatási feljelentést tettek a rendőrök.

A dunaújvárosi járőrök egy 37 éves férfit igazoltattak a hajnali órákban. A férfi a kerékpárja alatt feküdt, mert ittasan elesett és nem tudott felállni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá.

Szintén Dunaújvárosban történt a fenti napon, hogy a Martinovics utcában egy fiatal hölgyet sodort el egy gépkocsijával közlekedő 59 éves dunaújvárosi férfi. A hölgy könnyű, horzsolásos sérülést szenvedett, azonban a férfiről megállapították, hogy ittasan vezetett. A szonda 0,78 mg/l értéket mutatott, ezért a férfi ellen büntetőeljárás indult.

Egy idős bácsi elektromos kerékpárján közlekedett pénteken Rácalmáson, mikor egy kőre hajtva elesett. A balesetét feltehetően ittas állapota idézte elő, melynek következtében a 76 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, a rendőrök pedig büntetőeljárást indítottak ellene, mivel 0,82 mg/l alkoholszintet állapítottak meg nála.

Nagykarácsonyban szintén egy idős bácsi szenvedett balesetet pénteken a délutáni órákban. A 65 éves férfit egy ingatlanról kihajtó autó sodorta el, aminek következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A bácsival szemben alkalmazott szonda 0,92 mg/l értéket mutatott. Vele szemben közigazgatási eljárás indult.

Kerékpárlopás Bicskén

A Bicskei Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy hölgy, miszerint pénteken ellopták kerékpárját a Kossuth térről. A bejelentést követően egy óra sem telt el, amikor a baleseti helyszínelő - a megadott leírás alapján - meg is találta a keresett kerékpárt, amin egy 29 éves férfi közeledett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd szabadon engedték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!