Hírek

2012.05.21. 10:12

Abai diákok nyerték a katasztrófavédelmi verseny különdíját

Múlt hétvégén rendezték meg az Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny országos döntőjét Győrújbaráton.

duol.hu

Fejér megyét a Perkáta-Nagykarácsony-Aba ÁMK Aba Sámuel Általános Iskola tagiskolája és a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium képviselte. Az általános iskolások csapata különdíjjal tért haza.

A szombati döntőben az általános és középiskolás csapatok négy állomáson, állomásonként három szakaszon mérték össze tudásukat és ügyességüket. A teljesítendő feladatokhoz a szervezők történeteket is kitaláltak, az események a Gyűrűk urából ismert szereplőkkel és helyszíneken játszódtak.

Az áprilisi kirendeltségi, majd megyei fordulókat követően a hétvégi országos döntőn Fejér megyét a Perkáta-Nagykarácsony-Aba ÁMK Aba Sámuel Általános Iskola tagiskolája és a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium képviselte.

A versenyen a tűzoltó akadálypályát leggyorsabban és legügyesebben a Perkáta-Nagykarácsony-Aba ÁMK Aba Sámuel Általános Iskola tagiskolájából érkező csapat teljesítette, a gyerekek eredményét az országos megmérettetésen különdíjjal jutalmazták.

Forrás: Fejér Megyei Katasztrófavédelem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!