Hírek

2012.03.26. 02:28

Jótékonysági gálák: rockzene és futball!

Dunaújváros - Két jótékonysági rendezvényről is beszámolhatunk: Szoták Alexandra érdekében rockkoncertet, Szathmári Ádámért focigálát szerveznek áprilisban!

Szabó Szabolcs

Az operáció időpontját a magyar kezelőorvosok határozták meg: áprilisban még egy erősítő injekciókúrán is át kell esnie a gyereknek, Budapesten.


Jobbkor tehát nem is jöhetett volna Alexandra szülésznőjének, Kovácsné Zabó Viktóriának a kezdeményezése: rendezzenek rockkoncertet Alexandra javára! Április 7-én, szombaton délután kettőtől a Terminál bárban (a patyolatudvarban) előbb főiskolás humoristák lépnek fel (a Stand DUF Comedy), majd helyi rockzenekarok adnak műsort. A belépő 500 forint: ez egészében Alexandráé lesz. A bár ingyen adja a helyszínt.

De a segítőkész emberek nem feledkeztek el Szathmári Ádámról sem! A Móricz iskola negyedikes diákja súlyos izombetegséggel küzd: februárban járt Amerikában, sikeres kezelésen. Ám át kellene építeni számára egy osztálytermet. Oláh Jánostól, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány általános igazgatójától megtudtuk: közreműködésükkel április 14-15-én, a Móricz iskolában, a városi labdarúgó szövetség szervezésében 12 csapattal jótékonysági focigála lesz. Itt sporttárgyakat (labdákat, mezeket, stb.) is felajánlanak árverezésre. A nevezési díj és a belépő Ádámé lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!