Hírek

2011.02.09. 03:27

Angyali takarók

Dunaújváros - Hetven darab takarót vett át tegnap a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány Utcai Szociális Szolgálata a Segíts az Angyalnak! jótékonysági akció keretében.

Szigeti Sándor

- Most hetven darab meleg takarót hoztunk az alapítványi szállóra, és további harmincat átadunk az önkormányzat éjjeli menedékhelyének. A héten ezen kívül ezer darab konzervet is kiosztunk - mondta el lapunknak Bakonyi Ferenc, a Segíts az Angyalnak! jótékonysági est ötletgazdája.

Pribil Sándor, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány általános igazgatója megköszönte az újabb felajánlást, Deák Nóra, a társszervező Kortárs Művészeti Intézet igazgatója pedig azt mondta: tolmácsolja a köszönetnyilvánítást a művészek felé.

A takarók legyártását Sági Péter dunaújvárosi vállalkozó - szigorúan önköltségi áron - vállalta el:

- Mi alapvetően munkaruházati termékek gyártásával foglalkozunk, de ezúttal másfél méterszer két méteres takarókat készítettünk el, első osztályú anyagból.

A takarókból az utcán élő hajléktalanokon kívül jut az éjjeli menedékhelyekre is. Hétvégére hideg időt jósolnak: kell a segítség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!