Hírek

2011.01.31. 10:28

Egy beázás kórtörténete

Dunaújváros - Szűk egy hónapja írtunk arról, a Martinovics utcában élő családról, akiknek életét folyamatosan megkeseríti a rejtélyes beázás. Hiba a rendszerben, de hol?

Szabó Szabolcs

- Január 25-én egy újabb beázás következtében kisebb villanyütés ért! A lakásszövetkezet gépész műszaki ellenőre, miután kint jártak azt mondta, áramtalanítsam a lakást. Könyörgöm, itt élek a kiskorú gyermekemmel! - fogalmaz Bodóné Sipos Mónika, akinek problémái tavaly októberben kezdődtek. - Kérdem én: ha valami történik velünk, ki vállalja a felelősséget? Minden egyes hétvégénk intenzív ázással telik el. A legutóbbi beázáskor már szabályosan úsztunk a vízben! Az ázásokat megpróbáltam egy kölcsönkapott videokamerával felvenni, de a víz olyan hirtelen és gyorsan jött, hogy már csak a következményeket tudtam felvenni! A kamerára azért volt szükségem, mert már egyesek azt terjesztik rólam, hogy slaggal locsolom a lakásom, és így tettem december 24-én is. Fólia alatt alszom, mert volt, hogy nem volt hova lefeküdnünk! Arra is volt példa, hogy a kisszobában, a csupasz betonra (a korábbi beázások miatt a kisebbik szobáját már ki kellett ürítani - a szerk.) voltam kénytelen megágyazni, mert a nagyszobában állt a víz mindenhol. A lakásszövetkezet küldött ki csőszerelőket, de ők sem találták meg a hiba okát - mondta el kétségbe esetten a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!