Hírek

2010.04.28. 02:25

Folyamatosan szépül a Gagarin környéke

Dunaújváros - Sokáig igencsak elhanyagolt képet mutatott a Duna-parti városrészben a Gagarin tér, de több milliós fejlesztéssel megszépül a közpark.

Gallai Péter

- Az emberekkel való napi kapcsolattartás során elmondják mire van igényük, milyen fejlesztések történjenek. A Gagarin téri rehabilitáció időszerű volt, hiszen elég elhanyagolt állapotok uralkodtak itt. A munkák még nem értek véget, facsemetéket ültetünk és új pihenőpadok is lesznek a téren - részletezte Gombos István képviselő.

A szebb és kulturáltabb környezet mellett Gombos arról is beszélt, hogy a Barátság városrészben naponta két gyalogos rendőr terepszemlét tart, végigsétálnak a területen. Erre Budavári Árpád rendőrkapitánnyal történt egyeztetés után nyílt lehetőség. A képviselő szerint a rendőri jelenlét igencsak jótékony hatással van a körzetre, az itt élők örülnek ennek.

Az egyenruhások a Dunasor mögött rendszereresen tanyát verő és szemetelő hajléktalanokra, valamint a kisboltok előtt szeszes italt fogyasztókra is odafigyelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!