Hírek

2009.10.24. 02:25

Gyorsjavítás a függőfolyosón

Dunaújváros - A veszélyessé vált elemeket távolították el csütörtökön délelőtt a kis Vasmű út feletti átkötő folyosóról. A munkálatok miatt egy időre közlekedni sem lehetett alatta.

Gallai Péter

A gyanútlan járókelők először azt hihették: a közel ötven éves, roppant lerobbant állapotú függőfolyosó bontása, avagy felújítása kezdődött meg végre. Ugyanis azzal nem lehet vitatkozni, hogy a kis Vasmű út két épületét összekötő átkelő mára életveszélyessé vált. Lapunk is többször foglalkozott már azzal, hogy mi lesz a sorsa a folysónak, amelynek lebontása jelentős költség, amire nincsen forrás.

Csütörtökön azért mégis történt érdemi előrelépés az ügyben. Ugyanis lezárták a híd alatti útszakaszt, majd a munkások a függőfolyosót alaposan szemrevételezték. Ahol olyan elemeket, darabokat találtak, amelyek könnyen leeshetnek, vagy balesetveszélyes azokat leverték az építményről. A munkával pár óra alatt végeztek, ami után a megszokott forgalmi rend is helyreállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!