Hírek

2009.07.29. 02:27

Szóljatok már, ha kevés adót fizetek

Dunaújváros - Hamar munka ritkán jó, értem én, hát szépen pusztába kiáltanám ezredszer is: Juropban, 2009-ben tényleg létezik, kedves polgártársak, hogy egy másfél négyzetméteres lyukra x hónap alatt sem tud visszakerülni a burkolat?

Boda András

Legyen szíves, szóljon már valaki, ha netán kevés adót fizetek be, jelezze már a kedves illetékes, ha nem tudja, hogyan kéne megoldani a tömést, segítek, felrajzolom egy kockás papírra, intsen már egy melós rám akármelyik reggel, amikor ott kerülgetem ezt a szart, hogy fogjam meg a lapátját, amíg ő teríti az aszfaltot... Persze nem szólhat rám senki - ugyanis hónapok óta nincs élő ember, aki erre a mintegy tízperces, kőkemény, elképesztő volumenű, nyilván milliókba kerülő feladatra alkalmas lenne. A csíkos oszloptákolmány pedig csúfosan vigyorog rám, minden áldott reggel - s így lesz ez most már, amíg a világ világ, jobb, ha szépen beletörődünk, mint annyi minden másba...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!