Futsal

2022.11.29. 22:13

Kényelmetlen vereség az Újpest ellen

Rosszul kezdődött ez a hét a Dunaújváros Futsal csapata számára. Az NB II. nyugati csoportjának tizenkettedik fordulójában az UTE ellen idegenben nagy különbségű vereséget szenvedtek.

Balogh Tamás

Németh Tamásék számára nem sok babér termett

Forrás: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: LI

Elöljáróban, a megbántás szándéka nélkül annyit el kell mondjunk, hogy a jegyzőkönyv, illetve az élő, számszerű tudósításból az derült ki, ez egy sajnálatosan egyhangú találkozóra sikeredett. A házigazdák meglőtték a maguk góljait, a vendégeknek csak egy becsülettalálat jutott a mérkőzésen. 
UTE–DF 7–1 (4–0) 
DF: Bán – Ivacs, Kovács, Csányi, Perjési. Csere: Cseresnyés (kapus), Varga, Szili, Németh, Tóth. Edző: Tóth Árpád. 
A második helyezett UTE vette a kezébe az irányítást, és könyörtelenül javította a saját gólkülönbségét. Csernay kezdte, aztán jöttek a társai: Kasza, Szűcs, valamint Czerman, és máris megvoltak a félidei eredménnyel. 
A folytatásban továbbra is a hazaiak domináltak, a vendégcsapat elöl és hátul is kívánnivalókat hagyott a játékában. Az UTE gólesőjét Medveczki, majd újabb két alkalommal a szerencsés napot kifogó Csernai gazdagította. Végül megrezdült a lilák hálója is: a Dunaújváros edzője, Tóth Árpád igazolt mezőnyjátékosként lőtt a hálóba. Bár biztosan nem szeretett volna a gólvágó szerepében tetszelegni. 
A mérkőzés után ezt nyilatkozta: – Gratulálok az UTE csapatának. Nálunk könnyebb ellenfelet nem találtak volna ezen az estén. Sok mindent átéltem már a sportban, de most mélységesen szégyellem magam. Remélem, mindenki magába néz, mert ez így nem folytatódhat! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában