jégkorong

2021.11.20. 13:00

Ezüsttel zárta az újvidéki tornát az Angels NJSE

Szabó Szabolcs

Dunaújváros

A válogatott szünetben az Angels NLSE gárdája Újvidéken korcsolyázott jégre egy tornán. Győri Tamás és Németh Péter tanítványai ezüstéremmel zárták a seregszemlét. A Kohász címert rája blog cikkében így írt a tornáról: „Az Angels NJSE csapata múlt hétvégén Újvidéken szerepelt, ahol a házigazda Szerbia válogatottja mellett, Bosznia-Hercegovina valamint Horvátország válogatottja várt rájuk. A boszniai csapat elleni 15-0-ás, a horvátok ellen 10-0-s siker született. Az első helyért a házigazdákkal mérkőztek meg, ahol 1-1-et hozott a rendes játékidő, büntetőkkel pedig a szerbiai csapat nyert.

Győri Tamás szakvezető így nyilatkozott a tornát követően: „Fejlődés szempontjából kiváló lehetőség volt, sokat gyakoroltunk olyan elemeket, amikkel ebben az évben kezdünk ismerkedni. Az meg hogy mindenki tudod pontot szerezni jó visszacsatolás lányoknak is. Összességében jól éreztük magunkat, picit még jobban összekovácsolódott a brigád, most az eredmények nem voltak mérvadóak.”

A Worm Angels legutóbb a Ferencváros vendégeként aratott 5-3-as győzelmet a fővárosban. Győri Tamás csapata legközelebb november 28-án Székesfehérváron a Lizards vendégeként lép majd jégre. A bajnokságot az eddig hibátlan Angels és a Hatvan gárdája vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában