dunaújváros

2021.11.28. 13:00

A Kohász játékosainak válogatottbeli szereplései

Gallai Péter

A világbajnokságra készülő magyar felnőtt női kézilabda-válogatott mellett a korosztályos csapatokra is összetartások, illetve mérkőzések várnak ezen a héten.

A juniorválogatott Balatonbogláron gyakorol hétfőtől, soraiban a Dunaújvárosi Kohász játékosával, Farkas Johannával. A csapat szerdán este a szintén világbajnoki részt vevő japán felnőttválogatottal játszott edzőmérkőzést a NEKA csarnokában. Szombaton és vasárnap pedig a dán juniorválogatott lesz az ellenfelük a hivatalos találkozókon, ezeknek a meccseknek is Balatonboglár ad otthont.

A junior- és az ifjúsági csapatba is kaptak meghívót

A Kohászból az ifjúsági válogatottba is két játékos kapott meghívót, Kecskés Noémi, valamint Sztanó Kincső. A felnőttegyüttes légiósai közül pedig Dominika Mrmolja a szintén világbajnoki részt vevő szlovén válogatotthoz csatlakozott.

A DKKA számára a bajnokság már befejeződött idénre, de jövő héttől folytatják a közös munkát, edzőmérkőzésekkel színesítve azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában