labdarúgás

2021.10.15. 21:29

A Baracs az Előszállással vív rangadót

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok harmadik októberi fordulójában már 14.30 órakor kezdődnek a mérkőzések.

Gróf András

2021.02.21. DUFK-Ikarus Maroshegy FC megyei labdarúgó mérkőzsé Dunaújváros Radari sportpálya Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Viszló Trans első osztályban holnap a Bodajk – Mór, Sárosd – Lajoskomárom, Tóvill-Kápolnásnyék – Sárbogárd meccs lesz. Vasárnap: Mány – Kisláng, Enying – Ercsi Kinizsi, Martonvásár – Tordas, Főnix FC – Ikarus-Maroshegy.

A másodosztály déli csoportjában ezúttal minden összecsapást vasárnap rendeznek. Az újonc Nagyvenyim az előző héten parádés győzelmet aratott idegenben, hiszen kétgólos hátrányt követően rúgtak hármat. Ezúttal a Mezőfalvát fogadják, amely az előző körben hazai pályán 0–3-at követően egalizálta az állást. Az adonyiak az előző két meccsen 10–0-s gólkülönbséggel hat pontot szereztek. Így megfelelő önbizalommal fogadhatják a Seregélyest. A Baracs az idegenbeli döntetlen után az Előszállás ellen házigazdaként javíthat. A Nagykarácsony elszenvedte őszi első vereségét, az elhullajtott pontokat Szabadbattyánban pótolhatják. A további program: Vajta – Szabadegyháza, Polgárdi – ­LMSK, Káloz – Aba Sárvíz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportban ma lesz a Baracska – Velence, Beloiannisz – Kulcs és Rácalmás – Besnyő találkozó. A vasárnapi menetrend: Dég – Cece, Sárszentágota – Alap, Dinnyés – Ráckeresztúr, Tác-Csősz – Vajta II, Lajoskomárom II – Nagylók.

Vezető képünk archív.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában