Triatlon

2021.08.25. 09:28

PATRIK: újoncként bizonyítottak!

Szorgalmasan járja a hazai triatlonversenyeket az újvárosi Pannon Triatlon Klub (PATRIK) lelkes csapata.

Szabó Szabolcs

Hangulatos, izgalmas versenyekre van kilátás

Fotó: Ady Géza

Mint arról lapunknak Máltesics Tamás, a PATRIK versenyzője és egyben edzői gárdájának tagja beszámolt: – Fadd-Dombori után, augusztus 7. -én, a Pécsen megrendezett utánpótlás országos bajnokság, és felnőtt sprint versenyen indultak néhányan az egyesület tagjai közül! Az első felkészülési év végére ütemezett erőpróbán a kezdőnek számító fiatal triatlonosok minden korosztályban a középmezőnyben értek célba, ami figyelembe véve, hogy a mindegyikük a korosztályuk fiatalabb részéhez tartozik, újonc létükre elismerő teljesítmény!

Balról-jobbra: Strifler Angéla, Gál Dóra, Árgyelán Bálint, Horvárh Barnabás. Fotók: PATRIK

A részletes eredmények: Horváth Barnabás kategóriájában a 30. helyen ért célba, Strifler Angéla a 39., Gál Dóra a 32., Árgyelán Bálint a 65., Horváth István a 28. helyen zárta a seregszemlét. Máltesics Tamás pedig kategóriájában a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Bicsák Bence és Horváth Barnabás.

A Pécsen megrendezett országos bajnokság hivatalos vendége volt Bicsák Bence, aki a tokiói olimpián a hetedik helyen végzett, és akivel a szemfüles rajongók közös fotót is készíthettek!

Horváth István, Horváth Barnabás, Máltesics Tamás

Az egyesület tagjai a versenyt követő héten Orfűn edzőtáboroztak, ahol a mindennapos strandolás mellett, napi kettő, vagy három edzéssel készültek már a jövő évi szezon versenyeire!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában