labdarúgás

2021.04.23. 21:26

A listavezetőhöz utazik az Adony

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság három osztályában a pénteki állás szerint csupán egyetlen találkozó marad el ezen a hétvégén.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztály 25. fordulójában ma nem rendeznek egyetlen mérkőzést sem. A vasárnapi játéknapon a DUFK gárdája az Ercsi Kinizsi otthonában lép majd pályára. A további program: Enying – Sárbogárd, Tordas Fész – Főnix FC, Tóvill-Kápolnásnyék – Sárosd Kronos Sport, Lajoskomárom – Kisláng, Mór – Martonvásár. A Bodajk – Ikarus-Maroshegy összecsapás elmarad. A Mány együttese lesz szabadnapos.

A Mezőfalva Szabadbattyánban vendégszerepel
Fotó: Horváth László

A másodosztály Groupama csoportjának 21. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. A körzetünkhöz tartozó együttesek közül csupán az Előszállás lesz pályaválasztó, akik az LMSK Cobra Sportot fogadják. Az adonyiakra nehéz feladat vár, hiszen a listavezető Vajtához utaznak. A Baracs az Aba Sárvíz, a Mezőfalva a Szabadbattyán, a Nagykarácsony a Szabadegyháza vendége lesz. A forduló további mérkőzése: Seregélyes – Polgárdi. Ebben a fordulóban a Káloz csapata lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának 17. fordulójában ma rendezik a Lajoskomárom II – Besnyő és a Nagyvenyim – Nagylók találkozókat. A vasárnapi párosítás: Sárszentágota – Kulcs, Cece – Alap, Beloiannisz – Vajta II, Rácalmás – Dég. A zárt kapus találkozók 17 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában